Monday, 02 March 2015 09:14

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Monday, 02 March 2015 09:21

Elállási jog

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a Gyertya webshop nem teljesít. Ezeken kívül a vásárlót az elállással kapcsolatos más költség nem terheli. Az elállási jog gyakorlása műhelyünkben, és telephelyünkön is lehetséges. Az elállási jog gyakorlása esetén az Ajándék. Gyertya webshop a vásárló által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszautalja az Ügyfél részére.

Az Ajándék Gyertya webshop elérhetőségei és nyitva tartását ide kattintva találja.

Monday, 02 March 2015 09:29

Garancia

A vásárlástól számított 8 napon belül termékeinkre cseregaranciát biztosítunk. A termékeket csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban a számla visszaküldése mellett cserélünk vissza. Használt, kopott, törött terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza. Amennyiben futárszolgálattal történt a kiszállítás és látható a csomagoláson sérülés, kérjék a jegyzőkönyvet felvenni róla a további bizonyítás céljából. A visszaküldés kizárólag postai vagy futárszolgálat úton történik, melynek visszaküldés díja mindig a Vevőt terheli, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni. A számla ebben az esetben, jótállási jegyként is szolgál,külön jótállási jegyet nem adunk. Cseregarancia: A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Elállás joga Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával 24 órán belül.

Monday, 02 March 2015 10:17

Vásárlási tudnivalók

Vásárlás, rendelés folyamata:

  1. Keresse meg a terméket, majd tegye a kosárba
  2. Miután végzett, kattintson a kosár tartalmára
  3. Vásároljon regisztrációval vagy regisztráció nélkül
  4. Ellenőrizze adatait
  5. Küldje el a rendelését.

Fizetés, csomagküldés:

  • házhoz szállítás futárszolgálattal
  • utánvételes fizetési lehetőség